KOMBI MOTOR KM 94 RC-E

Šifra: 203758

962,00 KM

uključen PDV

 KOM
 

Uvećaj...

Klikni na sliku za povećani
prikaz proizvoda! 
Opis proizvoda:

Lagani Kombimotor, s okruglom ručkom, ErgoStart sustavom pokretanja i ECOSPEED kontrolom maks. broja okretaja, te pogonjen štedljivim 2-Mix motorom. Znatno olakšano i pojednostavljeno pokretanje. ECOSPEED sustav kontrole maks. broja okretaja kontroliran na samoj upravljačkoj ručki omogućuje manji utrošak goriva i manje opterećenje na reznom alatu ovisno o radnom zadatku, a time se smanjuje mogućnost neželjenog odlijetanja otkosa, kamenja i zemlje iz radnog opsega stroja. Olakšan transport i skladištenje. Brza spojka s velikom leptir-maticom omogućava brzu i jednostavnu izmjenu alata. Stroj je pogodan za korištenje svih alata iz Kombi-programa.

Specifikacija
Zapremina cm ³ 24,1
Snaga kW / KS 0,9 / 1,2
Težina kg 1) 4
Duljina cm 90
Razina zvučnog tlaka dB (A) 2) 90
Razina zvučne snage dB (A) 2) 109
Razina vibracija lijevo / desno m / s ² 3) 7,2 / 7,2

Priključci

FS-KM AC
Priključak za košnju za KombiSystem s glavom za košnju AutoCut C 26-2. Idealan za košnju manjih površina i završne radove košnje uz rubove travnjaka. Težina: 1.2 kg. Ukupna duljina: 94cm.
FS-KM GSB 230-2
Kombinirani alat za košnju trave s dvokrakim nožem GSB 230-2. Pogodan za košnju čvršće trave i grubljeg raslinja. Težina: 1.2 kg. Ukupna duljina: 94cm.
HL-KM 0°
Škare za živicu za KombiSystem u ravnoj izvedbi pogodne su za šišanje visokih živica i niveliranje širokih pojaseva žive ograde. Težina: 2,3 kg. Ukupna duljina: 118cm.
HL KM 135°
Škare za živicu za KombiSystem s varijabilnim kutem nagiba noževa (do 135°) Pogodne su za oblikovanje žive ograde s mogućnošću postupnog podešavanja radnog kuta, što ih čini pogodnim za šišanje živice na visini i uz tlo, te u kutevima. Škare su sklopive u položaj pogodan za transport. Težina: 2,6 kg. Ukupna dužina: 160 cm.
FH-KM 135°
Rezač šipražja za KombiSystem s varijabilnim kutem pogodan je za šišanje grmlja i košnju u skučenim prostorima. Idealan za uređivanje parkova, parkirnih mjesta ili kružnih tokova. Težina: 2,4 kg. Ukupna dužina: 133 cm.
BF-KM
Freza za tlo za KombiSystem koristi se za prorahljivanje i kultiviranje tla, usitnjavanje gruda zemlje, te prozračivanje srednje tvrdog i tvrdog tla. Pogodna je za pripremu tla za sadnju manjih biljaka. Težina: 4,1 kg. Ukupna dužina: 103 cm.
KB-KM
Okretna četka za KombiSystem služi za čišćenje neravnih podloga ili staza od prirodnog kamena, te za ukljanjanje grublje nečistoće ili sasušenog blata. Težina: 6,4 kg. Ukupna dužina: 120 cm.
KW-KM
Okretni valjak za KombiSystem služi za čišćenje nečistoće u građevinarstu i cestarstvu. Pogodan je za metenje suhog i morkog pijeska i šljunka, snijega, lišća i sl. Težina: 7,4 kg. Ukupna dužina: 125 cm.
HT-KM
Kresač visokih grana za KombiSystem idealan je alat za njegu voćaka i kirurgiju drveta na malim visinama. Težina: 1,8 kg. Ukupna duljina: 126cm.
BG-KM
Puhač za KombiSystem odlikuje se malom masom i velikom snagom puhanja. Pogodan je za uklanjanje nečistoće, lišća, ostataka otkosa ili snijega. Težina: 1,8 kg. Duljina 89 cm.
SP-KM
Priključak za KM. Jednostavan za korištenje i malih vibracija. Za obiranje maslina i sličnog voća. Težina 1.95 kg, duljina 1.44 m. Za djeljive uređaje s okruglom ručkom.  

 

* Napomena:
- Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati proizvodu.
- Cijene i popusti na ovim web stranicama vrijede samo za ovaj webshop.


Padina d.o.o. partneri...